Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till en vän som dog nyligen


R.I.P fjedde

Saknaden är så stor, tankarna snurrar i huvudet dag in och dag ut.
Frågar sig själv varför detta skulle ske, hur.
Tänker på dig dag och natt. Kan inte förstå att du aldrig mer kommer tillbaka.
Varför en sån fin människa som du? Du hade hela livet framför dig!
Saknar dig min älskade vän. Ditt liv blev för kort.
Tänker på dig, saknar dig. Mina minnen av dig kommer jag för alltid att bära med mig!
Saknar dina skratt, dina skämt, dina telefonsamtal. Saknar att få höra din röst!
Vareviga dag väntar man på att telefonen ska ringa!
Saknar dig underbara människa!
Vila i frid min älskade vän, vi ses snart igen!




Fri vers av Sorgsen_Fliicka
Läst 221 gånger
Publicerad 2011-06-18 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsen_Fliicka
Sorgsen_Fliicka