Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Jag sitter ensam i mörkret..
det enda som lyser är skärmen på datorn..
känner hur tårarna börjar rinna..
Jag tänker på livet som en gång var värt att leva..
Nu önskar jag bara att jag var en fågel..
Som har vingar och kan flyga iväg..
flyga iväg ifrån detta skit...
och aldrig mer komma tillbaka...




Fri vers av Sorgsen_Fliicka
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-08-24 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsen_Fliicka
Sorgsen_Fliicka