Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsvind

 

 

vagga

vagga

livsvind

 

still in i ro i ände

 

tag slyet ur ditt öga

 

se grenens pärlor

slå ut

i blom

 

bär dina livsfrukter in

i är

 

när du ser in i elden

se då skogen

 

när du ser skogen

se då elden

 

ett frö steg ur marken

växte och blev ett träd

 

ett träd

ett träd

ett träd

 

träd till träd till träd

 

flera träd

många träd

 

träd in i skogens varmskänkande händer

tillåt dina fötter

 

dina fotstegs förening med marken

låt dina steg uppgå

 

ingå i markens

mjuka

händer

hända

 

sländas vingar

lyfter

 

lyft dina händer

upplev grenar växa ur

 

du är ett pärlregnsträd

 

lyft dina blickar

 in i din krona

 

upplev solstrilande slöjljus

mjuksmeka din

törstande hud

 

du är älskad

 

när du ser in i elden

se då kolet glöda

 

se vind röra vid glöden

 

kolet pulserar

 

lågor stiga upp

 

elden lever

elden skänkervärme

skänker ljus

 

så mjuka äro skuggarna vilka dansar

i skimrandehänder

 

det du ser i elden är det

vilket gör fröet till träd




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-09 00:51



Bookmark and Share


  Anna*
Du skapar underbara bilder som blir ljusskimrande. Fint!
2010-09-10

  MoonCalled
Jättevacker :)
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser