Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svunnen lätthet

Ett ögonkast i kullisen
två skuggor möts
och flyr, suddas ut
i sceneriets skiftande
ljusspel

en sträng på tidens harpa
lossnade och sände en klang
från gångna dagar
att vara lätt och genomskinlig
att springa, fort i den stora världen

*

Ur folkvimlet
reste sig en ensam gestalt
och försvann
lämnade kvar små
vita tidningsremsor
upptrampade
av de tusentals fötterna
knappt skönjbara
fragment av den tid
som gjort vår värld så liten.






Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-09 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin