Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på orden

Tankarna far
än hit och än dit
utan att de formuleras
till en text

Orden står liksom
på led
i väntan på att formuleras
till något begripligt
en berättelse
med ett sammanhang
en mening

Det finns något
förväntansfullt
i detta stadium
innan tankarna formeras
till en riktning

Men
denna väntan
är också frustrerande

Kan det kallas skrivkramp
en nödvändighet, en slags vila
i avvaktan på
att orden forsar fram

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 01:11



Bookmark and Share


  Anna*
Jag tror att du har fått ett "både" för mycket på rad 12. I övrigt formulerar du något som vi alla upplever emellanåt. Kanske det är för mycket som vill ut samtidigt? Kanske det är tid att vila men det är svårt att vänta in det som komma skall ibland =0)
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP