Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlande

 

 

se detta

för varje årssteg du vandrat

 

är en ring

 

i varje ring

är

en pärla

 

du begynte med vit pärla

du ”avslutar” med svart pärla

 

svart är fasa

är skräckmantel

om du

förlorar medvetandet

medvetenheten i

att

allt

är

början

 

bibehåller du

den

vissheten

 

viskar svart pärla

jag är

indigo

 

svart pärla viker ut blad

 

i mitten är pärlan vit

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-10 13:12



Bookmark and Share


  Anna*
Trösterik text som jag gömmer i mitt hjärta och bokmärker. Tack!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser