Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis! Alla fel…

meningslöshet

det känns alltid så passande

det är svaret på mer och mer varje dag

inte som ett genuint negativt… eller positivt…

någonting varmt och mitt-emellan

det svider lite att alternativen är så svåra att finna

det extremt positiva har rymt

och dess negativa motpart jagade fort efter

de lämnade kvar denna extrema mittpunkt att representera allt

meningslöshet… i mitt huvud låter det vackert…

… jag vet att många tycker annorlunda

men det spelar ingen roll… det är meningslöst att tro att två människor kan tycka samma sak om samma sak… eller kanske är det bara dumt…

Jag saknar mina starka känslor ibland… i svaga stunder…

… när ensamheten har ätit sig hela vägen in till benmärgen

kärlek, hat… smärta eller njutning… eller någonting bara på väg åt de hållen

… det är lite läskigt, när man tänker efter, hur lite det spelar roll

bara det är någonting annat än meningslösheten… gråheten… dammiga tankar…

men… det är väl en omöjlighet nu…

… man sitter liksom fast här i den sörjan man lagat till

det känns som jag spenderat hela mitt liv till nu att tillverka kvicksand

… och nu sitter jag fast i den

Ja, ja…

man får väl vad man förtjänar

… apati gör kroppen väldigt trött

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 19:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Överlevnadsinstinkten borde verka och inverka för att få människan att kämpa och kämpa än mera ju mera motstånd personen möter. Är det krig så måste det finnas en motståndsrörelse. Om man mår dåligt måste man kämpa för att må bra och allt bättre. Det bör vara vars och ens inställning för att kriga sig till ett mera sunt liv och en mera positiv livssyn istället för att bara klaga på att verkligheten är grå, det är den nämligen inte, upplevelsen av verkligheten som grå är bara en illusion.
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen