Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

TV:n strör sina digitala skratt
över tystnaden

En människa sitter i soffhörnet
alldeles stilla

På videons klocka skiftar siffrorna
varje sekund




Fri vers av desperado
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-11-23 21:19



Bookmark and Share


    afrika
försätter läsaren i den ack- så- välbekanta känslan.
med få ord fångar du det!
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado