.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Vila till morgon blir vår

 

 

 

Det jag nu lägger i jord

livlöst, till synes dött

nerpackad, omsluten

snart instängd av frostens fot

glömd, ovetande i sin ensamma dvala

om att komma bli det ömma i min blick

som snällt väcker mig

tillsammans med mitt kaffe och cigarett

på altanens kant.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 301 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-09-12 10:32



Bookmark and Share


  sulimaa
Ömsint och vackert ...som smekande höst...
2010-09-12

  Lethra
frostens fot... i like
2010-09-12

    ej medlem längre
Det blir tårar..
Oändligt vackert.
2010-09-12

  karenina VIP
det finns en fin hoppfullhet över de här orden och jag kan inte låta bli att tänka på de små tulpanlökarna jag petade ner i jorden igår till höstlig vila för att sedan väckas och vakna till våren :)
2010-09-12

  Fallgirl
Sorgset och hoppingivande. Väcker längtan.
2010-09-12

  Tillbringaren VIP
Fan vad fint du lindar orden runt varandra.
2010-09-12

  thyra
Gillar tonen i din text. Fint!
2010-09-12

  Nina Nightwish
Mycket fint skrivet, känner mig glad när jag läser:)
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar