Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftkrigföring

Dina ord brände i mig

som granatsplitter

likt en missil

letade de sig in i mig

sökte reda på sitt mål

överraskade med sin hastighet

jag hann aldrig sätta in

några försvar

som en kinetisk stridsspets

slog de ned

mitt i min svagaste punkt

den du känner så väl

 

kanske behövde du flytta gränserna

öka avståndet

av någon anledning

ville du ändra positionerna

 

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-12 10:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt om krigsföring i det innersta.
2010-09-12

  karenina VIP
läser, drar andan och känner mig på helspänn av dina ord. i sådan krigföring finns ingen positiv energi
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP