Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns märkliga händelser


FOTOT

så fann jag det äntligen fotot
fotot som jag sökt

fotot tror jag är på mannen
mannen som satt på mitt
nattduksbord för en tid sedan

fotot är så likt mannen, men
på fotot har han skägg och långt
mörkt hår

det hade inte han som satt
och såg på mig han hade kort
grått hår och inget skägg

men kläderna var detsamma
på bilden som mannen som
fanns i mitt sovrum

många gånger känns det som
han är kvar här hos mig

det sker saker som jag inte
kan förklara

som när jag skulle ringa ett
samtal och det gick inte det
lät bara konstigt

när jag kom in sovrummet fick
jag se att luren till telefonen inte
låg på

jag kan inte påminna mig om
att jag lagt av den

så har det hänt flera gånger
en dag fick jag ett samtal på
mobilen

någon undrade om jag hade
fel på min vanliga telefon jag
gick och kollade

i sovrummet låg luren till telefonen
av igen och det måste den ha gjort
hela dagen för jag hade nyss kommit
hem

så den måste ha legat av i många
timmar blommor i sovrums fönstret
flyttar sig lite

det märks inte för den som inte
vet hur dom brukar stå men jag
ser det fast det bara är ett par cm

visst det känns lite märkligt
på fotot jag hittat finns det
också en kvinna med

vem hon är det vet jag heller
inte det känns frustrerande
när det inte står något skrivet
på fotot

det händer att jag ibland känner
rädsla men inte när jag ligger i
sängen och ska sova

då känner jag mig lugn någon
finns som vaknar över mig





anits 13 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-13 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen migi din dikt.. liknande kan hända här...
2010-09-14

  Catharina Edin VIP
precis så är det här hemma också! Och visst är det spännande och fascinerande!
2010-09-14

  Anya VIP
Intressant läsning. Jag hoppas på fortsättning!
2010-09-14

  Larz Gustafsson VIP
"Det okända"? Kalla på Jesus!
Gör som T Forslund.
2010-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Hände liknande saker även i din tidigare bostad?
2010-09-14

  Eva Helene VIP
Det verkar som om det pågår aktiviteter i din lägenhet. Av erfarenhet vet jag att sådant kan hända.
2010-09-14

  Bibbi VIP
TV 4+ menar jag givetvis.
2010-09-14

  Bibbi VIP
Kanske dags att kalla på "Det okända"? TV+ :-)
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP