Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerande ömhet!

Min ömhet vibrerar
söker tonen av kärlek

Att älska är svårt
men endok så lätt

Når till en själ
som bor i oss alla

Vid tanken på livet
förenar den oss




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-14 10:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mmm toner av kärlek, förtjusande
2010-09-14

  Junitvillingen
Så klart ska det stå "RYTM"...och inget annat...för din dikt har sannerligen inte ryMT. hihi...;-)
2010-09-14

  Junitvillingen
Mycket vacker poesi och fin rymt dessutom - du visar här att det inte behövs rimord för att få till en text med "takt och ton". Tjusigt Lars!!
2010-09-14

  anits VIP
Ödmjukt och berörande
2010-09-14

  Anna*
Oerhört snyggt och ömt skrivet!
2010-09-14

  Anna*
Oerhört snyggt och ömt skrivet!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin