Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara vara NU!

Att vara mer än bara kropp
alla tankar och känslor just NU

släppt tunga stenar från mina axlar
mycket lättare nu

Att bara vara

vet inte riktigt vad jag ska göra,
men jag tänker inte släppa taget

Minns fortfarande hur det känns att vakna
andas in, upptagen av oändligheten




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-14 10:26



Bookmark and Share


  Karin Andersson
Fint skrivet och ett viktigt budskap! Applåd!
2010-09-14

  Suzy med punkterna
Fridfull känsla, fint textat
2010-09-14

  Junitvillingen
Skön dikt där de två sista raderna känns så där "extra"...
2010-09-14

  queenia
ett tillstånd att vila i
att alltid återvända till -
när bördorna tynger ner..

*ros*
2010-09-14

  anits VIP
Underbara rader
2010-09-14

  Anna*
Applåder för väl uttryckt känsla
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin