Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ilängtan

 

 

 

inhandlade jag en rundel med långrep

i lönnens vida krona fäste min broder denna

slänggunga

snurrgunga

vidgunga

i dagen satte jag mig i farten

snuddade tårna

vid molnseglande ängder

i natten snuddade tårna

vid stjärnseglande ängder

i leendeljus sänder jag min tacksamhet

 till min broder

mest av allt till lönnens

vida kronas bärhänders skönhet

 

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-14 22:10



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Jag har också länge saknat en gunga i en lönn, här fann jag den. Varm text.
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser