Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

They say I\'m yours but you were never mine

 

Det är känslan av att veta att allt vi delat

kommer du nu dela med någon annan

någon henne

 

och allt vi sagt i förtrolighet

kommer du nu säga vidare

till den där henne

 

att allt jag vet om dig

kommer någon annan också få veta

nu

 

känslan när jag inser att jag inte längre är din utvalda 

när jag ser att de inte tittar på mig

utan rakt på dig

 

hur du säger att du aldrig kommer glömma

men vi vet båda två att glömmer gör man med tiden

och om några år är allt du vill att glömma oss

och leva vidare med den där henne

 

Själv har jag redan förträngt

och saknar inte

men det är jag och inte du

 

jag vill lämna spår

 

jag kände mig så speciell

när du älskade mig




Övriga genrer av SofiaN
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-11-24 09:45



Bookmark and Share


    jahapp
Som vanligt skriver du hur bra och fint som helst!
2005-11-24

  Smultris
Ja... det svider verkligen...

faaan Sofia för att du sätter ord på allt som gör så jävla ont i mig...

Och tack... för att du öppnar mina ögon... och finns här o lyssnar när jag måste vräka ur mig allt...

*Puss*
2005-11-24

  Daniel_78 VIP
aj....det svider ju..
och sedan kommer "Själv har jag redan förträngt"
..och jag vet inte om det bara svider mer eller om det gör det hela mer accepterat..
...bra o väldigt berörande..tycker jag
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN