Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnrå

 

 

stjärnrå

stjärnråd

 

lyssna i slutna ögonvingar in i natten

hör viskandevindar vida

strö pärlor i kronor av träd

träd dina sånger in

 

uppfyll dig med

stjärnråd




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-14 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser