Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(4) (Inte Du Jag)


Orden som jag känner
sätts i parentes
och blir ett bihang
till någon annan
mer än till mig själv

Så jag klammrar mig fast
vid tanken
låter den aldrig nudda golvet


För när jag väl är vacker, levande
och älskar
finns du alltid där
och tar åt dig äran




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 673 gånger
Publicerad 2005-11-24 10:17



Bookmark and Share


    Louvisa
Vilken underbar dubbeltydig text
gillar den mycket även om jag känner ett visst motstånd
man måste inte, ska inte leva i total symbios
det blir både sårbart och näringsfattigt
kanske är det det du menar
så bra skrivet hur som
2006-03-03

    ej medlem längre
Vackert skruvad text!
Må tanken aldrig nudda golvet annat än i självförsvar!
(Öh...)
2005-11-24

  Charly
Ja och då blir man sårad. Skitbra!
2005-11-24

  swimsus@gmail.com
*Bara sitter O ler dumt*
2005-11-24

  madinsane
jisses. nu har han blitt komplett galen.. schizofrenia?
2005-11-24

  Daniel_78 VIP
Det är du, inte jag
som snor mina ord...
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen