Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräshoppan

 

 

gräshoppa satte sig

i handblad

 

 

spelade violin

 

 

hur kan du

med så hårt skal

spela så strängavackert

 

 

ser du

mina bakre ben

jag tar ett vida hopp fram

finner fäste

 

 

så ljuder violinen min

med insiktsljus

i tretakt




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-15 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser