Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSYKETS ATLET

Alarmet aktiveras,
kroppen motiveras till revolt
Sova mer, flera timmar om
Som om det varit en möjlighet
En möjlighet för den som vet

Den som inte behöver någon lift,
utan löser sin uppgift med de medel som finns
En sanning sedd genom världens lins
Kaffet konsumeras, musiken inhaleras och
psyket motiveras till revolt

Revolt emot ens eget förtret
Ens egna lathet
Revolt för den som vet,
vet värdet i att vara konkret

En seger nu stundad från protest till möjlighet
Ännu en morgon avrundad för psykets atlet




Fri vers av Kaleman
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 07:21



Bookmark and Share


  friktion
nazistisk perfektion
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Kaleman
Kaleman