Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvemod

 

ännu sjunger
morgonfågel

ljuset dröjer




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-15 10:51



Bookmark and Share


    sårosa
vad fint på så få ord. tycker den versionen du har nu är bäst. skulle kunna skriva såhär

när morgonfågel ännu sjunger

dröjer ljuset


(helt annan innebörd)
2010-09-17

  Michaela Dutius
jaa...instämmer...ännu en bit kvar
2010-09-16

    ej medlem längre
den är fantastiskt vacker i sin vemodsdräkt!
2010-09-15

  Rachel Roth
skulle det inte vara bättre med


ännu sjunger
morgonfågel

dröjer ljuset
2010-09-15

  Fredrik P. VIP
enligt meteorologen
är det fortfarande
sommar, tack o lov!
(även om det just
nu liknar höst)
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth