Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårregn

 

 

ur

bladhand

 

föll droppe

 

darrande i markernas villfarelser

 

 

marken slöt tåren

förenades med alla sjöars sjö

med havsnoden

 

 

den är icke gråterskornas sjö

 

den är

omvandlande

ljusbärande

tårregn

 

 

se hur vackra de dansar i ängen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 20:29



Bookmark and Share


  MoonCalled
Jättefin^^
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser