Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korn

 

 

jag skådar in i nattens regn

 

dammkornen

sköljas

ut över

 

 

korn är sådda i

höstens vind

 

glödgas vid härden

 spirar i

 

din stegskäppas såning

 

 

de plogar vägen

inför resans återkomst

 

axen synliggörs i

pärlraders

festbjudan

 

 

lycklig fröjdefull resa

viskar jag in i

vind

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-15 20:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert och hoppfullt om fröjdefull resa!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser