Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ornamentsskiva

 

 

alla koder finns i barnen

 

koderna

lärs ej

in

 

koderna stiger fram

 

koderna var och är nedlagda

 

nedlagda är;

hon lyfter händer

 

ljus strålar i kupande vördnadsvisa

 

så varsamt

i ömhet

 

ser hon ornamentsmycke

 

skirastestarka oblatsskiva

 

nedlägger den

viker varsamt fyrahörnen om

 

i livsask är

koderna

 

i mognadsredo

stiger koderna fram




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-16 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser