Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natthänder

 

 

 

och hur det än är

 

så tänder jag eldcirkel

i natthänder

 

så vackra skimrar väggar

 

vänder ansikte in i

ängsögons himlaverkande

 

ugglemor tonar

 

mina fötter är rotkrona

jordekrona

 

allt vidare

bäckaflöden mötas

 

min kropp är stammens vajandemjuka

 

ansiktet ett smycke

av fridsstilla

klangljus

 

 

lyftade armar

är krona himmelskrona

 

jag breder ut mina fingrar

är strålande i stjärnmöte

 

 

musiken uppfyller

 

jag rör mig mjukt medföljande

genom nattrodnad

 

i lycka målar själen

i andeljus sköljer dagvind in i




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-16 23:05



Bookmark and Share


  Ex¤animo
som själsliga mjuka penseldrag... vackert.
2010-09-17

  Anya VIP
Fantastiskt vackert med glädje och lycka.
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser