Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjer mig

 

det är vinden

som bryter orden

ur språkberget

 

dit återvänder jag

 

där mellan livsslagen

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 413 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-17 09:43



Bookmark and Share


    Max Poisé
Att sörja ord som inte finns med i normen (Så tolkade jag detta) är något som varje poet strävar efter med stor fruktan.
Skön text!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth