Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till kattungar som stödmatas, men som är på bättringsvägen!


Mitt i all oro..

Mitt i all oro
med matning och medicin
bollen får vingar




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-17 21:49



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Goa omtänksamma människa som tänker på djuren.
2010-09-17

  Fånga dagen
Fint hoppas dom får god hälsa en som älskar katter
mvh Anna-Karin
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten