Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fy på mig!


Pitt lös

Det svarta skelettuppburna dödsriket
ur vilket poesin strömmar och,
flödar fritt
när man väl nedstiger
täpps uppgången igen

trängs nakna svettiga kroppar
kring askfyllda serveringsfat
hålögda, sprängkåta maror
kastar sina nät för natten

likvakan har bara börjat
näten dras in på morgonkvisten
dödsriketsport är ställd på glänt

du lockas och bjuds likt Lucifers glöd till jordisk kvinna
drillas du att endast se, se men inte röra det är underjordens maner

Du dräglar av vällust och drabbas av illvilja
onanerar tills allt faller av
du pittlösa jordevarelse
faller i helvetet ned!





Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t