Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig längtan

Väntan. Längtan.
Efter dagar. Veckor. Månader.
Mötet.
Kramen.
Äntligen.
Värmen. Doften. Mjukheten. Närheten.
Längtan. Saknaden. Borta...
Ersatt av nuet. Du och jag. Ögonblicket. VI.
Vackra fina du. Åtrån.
Tiden. Låt stå. För alltid.
Mitt liv. Ditt liv. Ingen annans.
Kramen.
Vill inte släppa taget.
Avsked.
Kylan.
Åter utan dig.
Längtan.
Saknaden.
I mitt hjärta. Alltid. Du.




Fri vers av Mik
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mik
Mik