Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en trast, allt för att retas med Dig, min vän :)


Saknar en fågel

en fågel
som viskar i mitt öra, vad ska vi göra
små korta förföriska ord
som lockar till förord

stavelser byter funktion
stammar och hänger kvar
väntar
likt en vagel

vart är du?




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-18 01:28



Bookmark and Share


  Lady Alassa
jag vilar här, tar en långan rast, som jag nyss fånga'n trast. miao!
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t