Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du genererar...


Jag är uppsliten
uppriven
utdraget urvriden

Jag visar dig mina ärr och
du skrattar som om de vore påmålade
i någon irriterande färgkombination
Något grådaskigt

Och om jag visar dig
de sår som täcker mig
Öppna sår, ej ännu läkta,
variga och inflammerade
Ber dig om en helande hand

Då tittar du med skeptism,
misstänksamhet,
som om jag försöker lura dig in i något farligt

Vet du
att den blicken
skär som en svetslåga
genom mitt hjärta och själ
djupare för varje gång?

Och än dock
stannar jag orubbat kvar




Fri vers av Erika Olsson
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-19 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson