Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är

Kärlek är lycka,
kärlek är smärta

Kärlek är att kyssas i regnet,
och att fixa disken alldeles för sent

Kärlek kan konsten att kompromissa
det är korta hej och långa hejdå

Kärlek är bilden av våra liv
visst är det galet?




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-19 14:03



Bookmark and Share


    vilgot hellros
härliga rader, dom knyter ihop allt till en mycket bra text
2010-12-21

    ej medlem längre
Du det vad kärlek är..det märks
2010-11-08

  john ekström
"kärlek kan konsten att kompromissa
det är korta hej och långa hejdå"
Det är ju så, att en annan inte tänkte på det=)
mkt fint diktat.
2010-10-27

  Lars E Jönsson
där fick du in en 100 poängare..........så sant
2010-10-26

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-10-06

    Nicklas VIP
Håller med föregående talare, det stycket stämde verkligen.


Livet utan kärlek, är egentligen inget liv..
2010-09-19

  FourSeasons
"Kärlek kan konsten att kompromissa
det är korta hej och långa hejdå"

Den raden berörde mig djupt, vackert!
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer