Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten påminnelse, du har ju hört det förut.


Till dig, för att jag tycker om dig.

helst av allt hade jag velat skriva ett så fantastiskt brev så att du föll huvudstupa för mig. men att kunna beskriva precis all KÄRLEK jag känner till dig med ord, det går inte (men det hade du kunnat för att du är så fantastisk) varenda sekund av varje minut av varje timme varenda dag tänker jag på dig. det är lite jobbigt faktiskt, eftersom det inte riktigt får plats med något annat (imorgon är det filosofiprov och det enda som står i mina anteckningar är ditt namn) jag kommer få IG, och det är DITT fel, för att du är så underbar att jag inte kan tänka på något annat.

vissa kvällar när jag bara sitter och stirrar på datorns skärm för att du ska logga in på msn så jag ÄNTLIGEN kan få prata med dig och jag faktiskt tänkt ut världens bästa smartaste sak att säga till dig så att du skulle falla huvudstupa för mig sådär som jag vill, så blir det helt tomt i huvudet när du väl är online för det enda som skriker i huvudet (jättehögt så att jag inte kan höra) är ditt namn.

jag tror ditt namn gett mig tinnitus. och även fast jag inte ville ha det så gör det ingenting för det är ett märke av dig i mig som inte går att sudda bort (hoppas att du gör fler märken i mig snart) det gör ont i mig att du inte insett hur fantastisk du är. sluta säg så, att du inte är bra - för mig är du det bästa på jorden och ingenting kan bli bättre. åh fina du. jag vill säga snälla tyck om mig med. fast så är jag rädd att du inte vill mera eller alls från början heller.

jag hoppas att en natt snart (resten av livet) ligger du här bredvid mig, håller om mig. jag vill ha, behöver, önskar, att få dig och kalla dig min. är det patetiskt att det jag vill mest i världen är att kunna få hålla din hand och aldrig någonsin släppa taget?

så finns det en massa massa mer tankar och saker jag vill att du ska veta, men som inte hela världen behöver veta (sådant jag inte måste skrika från hustak) men det är lite svårt att få ner allting med ditt namn skrikandes i huvudet så det nästan gör ont.

jag tycker om dig så.

jag är din (för längesedan)




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 528 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-11 19:40



Bookmark and Share


  john ekström
Wow, tänk om man fick en sådan kärleksförklaring tillägnad en.
Det fanns delar jag gillade mer än andra,
"jag tror ditt namn gett mig tinnitus"

"(imorgon är det filosofiprov och det enda som står i mina anteckningar är ditt namn"

och såklart sista stycket eller två var extra bra=)
fint av dig att ge så mycket till någon.
2013-01-05

  anita VIP
Så fin dikt
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer