Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du inte kan ta emot mig

Jag går sönder. Jag dumpade dig. Du kunde inte ens svara. Som om du inte bryr dig. Jag älskar dig så mycket att det inte finns ord för det, men du drar mig med när du sjunker. Du puttar ut mig för stup och tar inte emot mig. Jag klarar inte tystnaden längre. Jag klarar inte låtsasförhållandet. Jag klarar inte av att vara glad för oss båda, säga hur fantastisk du är och att allting är underbart när jag inte vet vad du håller på med. När all kommunikation avstannar så fort jag inte är hos dig. Att du inte kan prioritera mig. Att du vägrar träffa mina föräldrar och vänner för att du inte har tid, men har tid över för London och Stockholmsresor. Jag går sönder. Jag kan inte älska för oss båda. Jag har ingenting kvar att ge. Jag känner mig bara tom.
Jag bad dig om så lite när vi inte är på samma plats. Inte ens det gick.




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-27 21:21



Bookmark and Share


  Jonas Hellström
Ett stycke naken verklighet. Lätt att förstå känslan i det. Tyvärr vill många bara ha halvhjärtade förhållanden och utnyttjar därmed den part som verkligen engagerar sig i relationen.
2012-03-02

  Fru Intighet
Vackert, men smärtsamt.

Jag vet exakt hur det känns,
det gör ont.
2012-02-27

  freathe
Fint. Det känns så ärligt och öppet. Det är inte lätt, när man går sönder. Ändå gör vi det allihop, ibland. Du är en väldigt bra skribent i alla fall, hoppas det kan vara till någon liten tröst mitt i alltihop
2012-02-27

    ej medlem längre
Tragiskt

Starkt och tragiskt
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer