Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns, varje natt i mina drömmar.

Våra kroppar är pusselbitar.

Sluta aldrig kyssa mig.




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-28 20:51



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vore en omöjlighet att sluta!
2012-09-28

    ej medlem längre
rader som säger allt ...
berör ...
2012-09-28

  Ninananonia VIP
Kort men bra :) säger så mycket...
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer