Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktsallad

en gång smakade du
på mina röda läppar
eller egentligen flera gånger
en dag
en natt
en ny dag

men det där röda bäret
så annorlunda
har du smakat på det som på mig?
var bäret beskt
sött kanske
eller har du inte vågat ännu?

kanske smakar bäret
lite bättre än mig
för hon är ju mer speciell
faktiskt ganska fantastisk

snälla låt det inte vara så
låta mina läppar vara bättre
än det bästa i en fruktsallad




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-09 20:14



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Fruksallad kan betyda samlag

2022-08-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt gulligt önskefylld,
samt sanningsfylld.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer