Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min hjärtans kär


Dig vill jag...

Dig vill jag krama
Dig vill jag vara med
Dig vill jag allt med
Dig älskar jag!

Inte kan jag krama dig oftare
Inte kan jag vara mer med dig
Inte kan jag göra allt med dig
Älska dig kan jag!

Det sliter i mig
Mer än vad nån tror
Mer än vad nån vet
Vår kärlek är skön och vacker!




Fri vers av Lizzi
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzi