Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionellt

Om inte du vill ha mig
vill inte jag ha dig!
Tänk om det vore så enkelt!

Lite av mig vill du ha
allt låter jag dig ta.
Nu ses vi inofficiellt...

Är lite bättre än inget alls?
Lite är långt från bröllopsvals!
Fast det har aldrig varit aktuellt!

Jag njuter av stunden
försöker glömma avgrunden!
Låter det funktionellt?

Nej, för jag funkar inte så
kan inte bara låta tiden gå!
Tycker du det är irrationellt?

Du får tycka vad du vill
mitt hjärta kan inte stå still!
Är det alltför emotionellt?







Bunden vers av Lizzi
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 19:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
bra rim och reson i denna
ja, att hålla tag om sina känslor här
gillas
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lizzi