Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suckar


tvär

känns som en film på teve
men det är mitt liv
som om jag sitter breve
och inte är aktiv

jag vet vad jag borde göra
för att få det bättre sen
för att mildra denna röra
slippa känna mig så klen

mest försöker jag vinna tid
men det är inte rätt sätt
orkar inte ta strid
men det hade varit rätt

jag borde be honom dra
enkelt att skriva här
ensam får jag det bra
låter jag tvär?




Bunden vers av Lizzi
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-21 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzi