Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kanske väntar...

Två som älskar varandra
Vill leva tillsammans
Underbart

Beslutet är svårt
Det finns familjer
Barn som är nästan vuxna

Ska skaffa varsin lägenhet
Resa tillsammans, julmarknad, skidresa och sen Rom
Härligt och läskigt. Bygga något nytt. På kärlek

Han ska gå först
Uttalar orden hemma. Vill skiljas
Familjen gråter. Barnen pressar, han är inget värd

Han backar, skäms för att han älskar en annan
Lovar bot och bättring
Vill älska deras mamma igen. Få barnens respekt

Nu ska De resa
Umgås
Vara lyckliga. Kramas

Hans kärlek
Hon som skulle ta steget
Finns kvar. Undrande. Sorgsen

De ses. Underligt och underbart
Är i sin bubbla igen
Där bara deras kärlek ryms

Utanför, finns verkligheten, löftena
Innanför, känslorna för henne
Älskar, hämningslöst. Njuter av varandra

Han ska följa sitt löfte, till familjen
Hon?
Kanske väntar, eller försvinner




Fri vers av Lizzi
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzi