Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av...

Jag är tom
på känslor
full av tankar

Jag är full
av missmod
tom på initiativ

Jag är tom
på tankar
full av känslor

Jag är full
av oro
tom på mod

Jag är tom
på klarhet
full av misstro

Hur blir jag full
av mod?




Fri vers av Lizzi
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzi