Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vardagsdikt


Biiip

Tvättmaskinen
har ett eget bliipspråk
normalt sett
piper den när tvätten är klar
piper när något är fel fast med en annan piipföljd

men i kväll har den
gnisslat och rasslat
man kan påstå att den gnällt
felkoden lyder LE, vilket inte alls handlar om ett fett grin
utan ett motorfel

och avslutar kvällen med att skära ihop
som tur är ryker den inte
och luktar inte brandrök

tvätten, är dyngsur och jag älskar torktumlare i afton




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t