Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag!

Idag jag känner nuet

Vissheten infinner sig
slår sig till ro

Vetskap om en annan tid
nåt som komma skall

Vidare jag vandrar med mod i blick
samhörighet med allt

NU så är jag här!

IDAG!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-20 11:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fantastisk känsla
2010-09-26

  anits VIP
Vackra rader
2010-09-20

  Anna*
Snyggt och väldigt skönt att leva i nuet =0)
2010-09-20

  Nina V A
det är en konst att leva i nuet och greppa varje andetag som om det vore det sista men din text får mig sannerligen att vilja instämma - fri från tidsrymden
2010-09-20

  Maiah VIP
Det är härligt att få landa i nuet!! försök att stanna där
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin