Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna

 

 

 

öppna dina spräckta ögonlock

 

du har länge sökt sluta dem

 

de är icke spräckta 

du förmår icke sluta dem

 

de är

 

ljusströmmande hopp




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-20 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser