Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I wanna do you right

 

Mellan mina meningars hysteri

förundrar över livets blotta återskapelse

inne i mig

nu på skärmen

den stora

lövliknande ting snurrar på mitt golv

om jag tittar närmare kan jag säkert se en gammal

saltad nöt

även den i den svarta djungeln

av mitt vardagsrums elegans




Fri vers av Gab
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gab
Gab