Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstdöden

med kalla händer

står jag där

utom räckhåll

för ljuset

med kalla händer

gråter jag här

inlåst

av sorgen

med kalla händer

ligger jag

på de döda löven

dör höstdöden




Fri vers av Yheela
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela