Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje som ett monster

Min glädje är ett monster,
den vill ha uppmärkssamhet,
den vill synas och bli sedd,
den vill vara världens centrum,
den vill att alla ska veta att den finns.

Min glädje gör mig till en attention whore.



Min glädje är ett monster,
den gläds av när folk missgynnas,
den gläds av misslyckanden och missöden,
den gläds av människor i smärta,
den gläds av att må bättre än alla andra.

Min glädje gör mig till en sadist.


Min glädje bör inte alltid få finnas,
den bör fångas och låsas in,
den bör aldrig mer få yttra sig,
den bör få svälta på uppmärkssamhet,
den bör göra andra sadister glada.

Min glädje gör inte som jag vill...




Fri vers av Jimmy Olsson
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Olsson