Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde du var min vän

Jag trodde du var min vän,
någon jag kunde lita på,
som alltid står vid min sida.

En dag svek du mig,
högg mig hårt i ryggen,
och alla dina ord smittades av lögner.

Allt du sa till mig var lögn,
lögner för att rädda ditt eget skinn,
lögner för att jag ska tro gott om dig.

Orden du sa trängde sig in under min hud,
frätandes igenom lager efter lager.
för att till sist smutsa ner mitt hjärta.

Det är du som har gett mig hatet,
dina ord skapade hat i mitt hjärta,
du fick det att slå snabbare av ilska.

Du har förgiftat mig med dina ord,
din jävla lögnare,
jag hatar dig!




Fri vers av Jimmy Olsson
Läst 1556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-22 10:27



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Starkt beskrivet om svek
Bra flyt i texten
Bra avslut i texten som binder ihop det med med första raden.
AE
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Olsson