Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN UNDERBAR DAG

underbart väder


en lång solskenspromenad


kameran är med




anits 20 september 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-20 23:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
gröna sköna ord
2010-09-22

  Bibbi VIP
Låter genomskönt.
2010-09-21

  Catharina Edin VIP
Härlig grön nyans du fått fram på fotot.
2010-09-21

  Anya VIP
Glädje kommer över mig när jag läser din text!
2010-09-21

  Eva Helene VIP
En ljus bild ger du här av hösten i ord och bild.
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Fin naturbild.
Det var verkligen skönt i går.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP