Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

segel

 

 

trenne vita segel synes flyta in

 

de trenne seglen

synes svälla

 

 

ack låt oss segla

 

 

molnmunnar

blåser

 

 

fingerpenslar

rör vind

 

i

regnbågscirkel

 

 

tack att vi seglar

 

 

jag stiger i dagslända in

 

 

så vackert

 

 

hela dagen låg jag stilla

helt stilla i bädden

 

sökte hålla kvar

 

drömmen

 

trenne vita segel synes flyta in

 

de trenne seglen

synes svälla

 

 

ack låt oss segla

 

 

telefonen slet mig ur bädden

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-21 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser