Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ej

 

 

det är så

jag blöder inifrån

 

markerna såddes

frön fann fäste

 

hjärtblad spirade

stjälkar

restes

 

knoppar slog ut

 

jag bjöd frukter bjöd bär

 

alltidgör

 

 

ur ådror steg träd

susande

skälvande

blad

 

i asken vilar harposträngar

nycklar hänga i blad

 

bäckar rann porlandeljusa

jag bar havsklädnad

böljande

vågors

djup

sång

 

 

andas in

vackra vajandesusande gräs

gräshav doftade

 

kärleksfingrar träder smultron på strå

 

skallror ljuder

vida

eldar brinner höga

 

hon sitter i lunden skär armarnas insidor

huvudet är sträckt

i vidbåge

ur strupe

stiger

hennes

skri

 

sörjer

vägen

vaggar

smärtan

 

stjärndiadem lades runt panna

 

dalar höjder

klippor kedjor kammar

 

kläddes i mjuk hud

allt till beröring

 

 

hon vilar ansikte i molnbädd

 

 

sockersöta

vindlingar

gavs

 

 

salt ströddes i

såren

 

 

regn är kristallsångers

ljus

 

det är så jag blöder inifrån

 

steg springer över mig

 

galopperande

spikskodda

 

lindar armar om

värna mig

 

värna

mig

 

 

stegen

 

 

stillnar

 

 

 

 

ej

 

 

 

mina ögon blöder röda sjöar

 

regn är kristallsångers

ljus

 

skölj min kropp ren

 

ren

 

hon sitter i lunden skär armarnas insidor

huvudet är sträckt

i vidbåge

ur strupe

stiger

hennes

skri

 

sörjer

vägen

vaggar

smärtan

 

 

stjärndiadem lades runt panna

 

ur molnbädd faller

tårar

 

 

regn är kristallsångers

ljus

 

 

det är så jag blöder inifrån

 

steg springer över mig

 

steg märker intet

ser ej blodströmman

 

 

stannar

 

 

 

ej




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-21 15:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text om mycket smärta. Hoppas det ljusnar snart!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser